vrijdag 4 oktober 2013

Yes de punctie is ingepland.

Vandaag 4 Oktober zijn we weer naar het AZM geweest. We hadden weer een andere arts als de vorige keren. Gelukkig zijn het tot nu toe nog allemaal hele aardige artsen geweest.
De uitslag van de echo was gelukkig goed en de punctie kan doorgaan. Rechts is niks meer verder gegroeid maar links is de grootste follikel nog meer gegroeid, die is inmiddels 33mm maar omdat die zo groot is zal daar waarschijnlijk geen goede eicel inzitten. De twee kleintjes die ook aan de linkerkant zitten zijn nu 17 en 18mm en er zijn nog twee kleintjes bijgekomen van 15 en 13mm. We hebben het nog over onze kansen gehad samen met de arts en besloten om er voor te gaan.

De punctie is Dinsdag ingepland in de hoop dat we dan drie tot vier goede follikels hebben.

Morgen en overmorgen moet ik nog doorgaan met de decapeptyl en de fostimon en Zondagavond moet ik de Pregnyl injecteren. Die moet 36 uur voor de punctie gezet worden omdat de pregnyl er voor zorgt dat je ovuleert.

weetje: pregnyl wordt o.a. gemaakt van de urine die door moeders voor moeders wordt gecollecteerd, dus doe vooral mee met moeders voor moeders om mensen met vruchtbaarheidsproblemen zoals ons te kunnen helpen.

Op naar Dinsdag...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten