donderdag 19 september 2013

Een aantal echo's

Woensdag 18 september

We stonden binnen 10 minuten weer buiten. Dit keer was onze arts alleen. We zijn meteen met de echo begonnen. Het baarmoederslijmvlies had een mooie dikte gekregen. Aan de rechterkant van de eierstokken was nog geen groei te zien in de follikels, maar aan de linkerkant was al een follikel met een diameter van 10 milimeter te zien. Vrijdag is onze volgende echo.

vrijdag 20 september.

Vandaag ging het al net zo snel als Woensdag. Toen we eenmaal bij de arts waren heeft ze gelijk de echo gemaakt. Er waren best wel wat follikels te zien maar aan de rechterkant was er nog geen echte goeie te zien. Aan de linkerkant waren er inmiddels 3 follikels met een afmeting van 11 milimeter.
volgende afspraak is Maandag alweer.

maandag 23 september

Vandaag hadden we een andere arts.  wel weer een vrouw, ook heel aardig en leuk. We hebben even de medicatie besproken en daarna meteen een echo gemaakt. Het baarmoederslijmvlies heeft een mooie dikte en in rechter eierstok waren nu 5 eiblaasjes gaan groeien ze zijn gemiddeld allemaal rond de 11 mm. In de linker eierstok zijn nog steeds drie eiblaasjes waarvan de grootste nu 14mm is. Woensdag hebben we de volgende echo.

Woensdag 25 September

Vandaag hadden we dezelfde arts als de vorige keer. Ik kon meteen in de beruchte stoel gaan zitten. Het baarmoederslijmvlies heeft wederom een mooie dikte en rechts waren er nog steeds vijf follikels die nu 10, 12, 14 en 16mm zijn. Aan de linkerkant is er een al goed doorgegroeid tot 17mm de andere twee zijn nog vrij klein en allebei 12mm. De grootste zal de punctie waarschijnlijk niet halen en al eerder springen. Hopelijk groeit de rest nog even door. Vrijdag hebben we weer de volgende echo en dan horen we ook wanneer de punctie zal zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten